Cote, alegeri și pronosticuri de fotbal universitar din săptămâna 14

Poți să-l crezi? Decembrie – și săptămâna campionatului de conferințe – este deja aici.

Înseamnă, de asemenea, că aceasta este ultima mea opțiune triplă din 2022. Deci, odată cu sfârșitul sezonului de fotbal universitar și sezonul sărbătorilor care se apropie cu pași repezi, ce este mai bun decât o singură piesă în fiecare dintre cele 10 conferințe de meciuri din ligă din acest weekend?

De la totalurile primei reprize până la recuzita jucătorilor și fiecare pariu între ele, vă am acoperit începând cu meciul pentru titlul C-USA de vineri seara până la încheierea Big Ten de sâmbătă.

Iată cele mai bune alegeri ale mele de fotbal pentru colegiu pentru Săptămâna Campionatului de Conferință:

Cele mai bune bonusuri de fotbal universitar

Dacă vă înscrieți la o nouă casă de pariuri pentru pariuri la fotbal universitar, iată două dintre cele mai bune bonusuri* disponibile:

A) Noii utilizatori FanDuel pot primi un prim pariu fără transpirație de la până la 1.000 USD! Înregistrează-te acum

B) Noii utilizatori DraftKings pot paria 5 USD și pot primi 150 USD în pariuri gratuite! Înregistrează-te acum

*Locații eligibile numai în Statele Unite. Consultați, de asemenea, lista noastră completă de coduri promoționale de fotbal universitar pentru 2022.

Alegeri și predicții de fotbal pentru colegiu din săptămâna 14

North Texas-UTSA Sub 34,5 total în prima repriză (-110)

Roadrunners UTSA au 8-0 în conferință și vor căuta să-și apere titlul C-USA când se vor confrunta cu North Texas Mean Green vineri seară.

North Texas a mers cu 6-2 datorită jocului său puternic de alergare, care a avut o medie de 5,5 metri pe încercare în acest sezon. Din nefericire pentru Mean Green, doi dintre cei mai buni fundași ai lor sunt depășiți. Atât Oscar Adaway, cât și Ayo Adeyi sunt îndoielnici. Dar asta nu înseamnă că UNT va renunța la cursă.

Cifrele generale defensive sugerează un joc cu scoruri mari. Dar UNT și UTSA au fost mai bune pe acea parte a mingii pe tot parcursul seriei. Și au jucat 6-3 la pauză pe 22 octombrie.

Totalul de 34,5 la pauză este prea mare pentru ceea ce se așteaptă a fi un joc strâns disputat în care ambele echipe vor încerca să stabilească runda.

Cam Rising Peste 265,5 yarzi de trecere (-114)

Troienii USC sunt pregătiți să ajungă în playoff-ul de fotbal al colegiului pentru prima dată în istoria programului. Tot ce trebuie să facă este să câștige jocul pentru titlul Pac-12 împotriva campionului în apărare al conferinței, Utah Utes. AKA, singura echipă care i-a învins pe troieni în acest sezon.

Toate discuțiile din aceasta vor fi despre Lincoln Riley și Caleb Williams. Dar cea mai proastă unitate de pe teren în acest joc este apărarea USC. Troienii ocupă locul 99 la yarzi adverse pe încercare și pe locul 107 la procentajul de finalizare a adversarului.

Utah QB Cam Rising a remarcat USC în întâlnirea din 15 octombrie, aruncând pentru 415 de metri în timp ce a completat 68,2 la sută din pase. Nu s-au schimbat multe de atunci, singura echipă Pac-12 care se grăbește sub 300 de metri de trecere împotriva USC fiind Colorado. Rising este pregătit pentru o altă performanță grozavă, așa că îmi place Over de pe pasing yards prop.

TCU -2,5 (-107)

Poate magia TCU Horned Frogs să continue doar pentru încă un joc atunci când se confruntă cu Kansas State în Big 12 Championship, în ceea ce este o revanșă interesantă în sezonul regulat?

TCU a câștigat jocul din 22 octombrie cu 38-28, dar a fost un joc pe care Horned Frogs probabil ar fi trebuit să-l piardă. Ei conduceau cu 28-17 la pauză. Apoi KSU QB Adrian Martinez a fost rănit și atacul Wildcats a blocat.

De data aceasta, Will Howard începe pentru K-State, care are brațul mai bun, dar nu este la fel de mobil ca Martinez. Așa că ar putea fi puțin mai ușor pentru apărarea subestimată a lui Sonny Dykes să planifice.

Pentru TCU, se pare că trio-ul format din Quentin Johnston, Kendre Miller și Derius Davis este gata de plecare, iar QB Max Duggan continuă să impresioneze. TCU a sfidat șansele tot anul. Literalmente. Broaștele sunt 9-3-1 ATS. Cu excepția unui gol de teren, pun pariu că magia continuă.

Toledo -1,5 (-110)

Campionatul MAC dintre Toledo Rockets și Ohio Bobcats și-a pierdut din strălucire cu Bobcats QB Kurtis Rourke acum plecat pentru sezon, cu o accidentare la genunchi.

Accidentarea lui Rourke este o lovitură pentru ofensiva din Ohio, care s-a clasat pe locul 14 în țară la yarzi de trecere pe joc. Înlocuitorul CJ Harris va avea o perioadă mult mai dificilă împotriva unei apărări Toledo care ocupă locul 23 la yarzi adverse pe joc împotriva adversarilor FBS în acest sezon.

Între timp, Rockets QB Dequan Finn este de așteptat să aibă o zi de teren împotriva unei apărări Bobcats care se află pe ultimul loc în națiune în yarzi de trecere permise pe joc, renunțând la 305,3 metri pe joc.

Pun pariu că Finn conduce Toledo la primul său titlu MAC din 2017, acoperind creta scurtă în acest proces.

Acoperă instrumentele de pariuri la fotbal universitar

Troia -8 (-114)

Troy Troians au câștigat șase titluri Sun Belt între 2006 și 2017 și vor căuta să revină în vârful conferinței cu o victorie asupra Coastal Carolina Chanticleers.

Troy a încheiat sezonul câștigând nouă meciuri consecutive datorită unei apărări de elită care ocupă locul șase în națiune la yarzi adverse pe joc. Troienii vor fi o problemă uriașă pentru o ofensă de coastă din Carolina, care arăta ca o mizerie fără a porni QB Grayson McCall.

Chanticleers au marcat doar șapte puncte pe un total de 183 de yarzi de rulare într-o pierdere de 40 de puncte săptămâna trecută în fața lui James Madison. Și se poate argumenta că apărarea troienilor este la fel de bună, dacă nu mai bună decât ducii. Pun punctele cu Troia în aceasta.

Tulane -3,5 (-115)

Campionatul AAC este încă o revanșă în care Tulane Green Wave se va răzbuna după ce a căzut în fața UCF Knights 38-31 pe 12 noiembrie.

De la acea pierdere, Tulane a răspuns cu victorii mari în fața SMU și Cincinnati și a fost unul dintre cele mai bune pariuri din fotbalul universitar în acest sezon, ajungând cu 10-2 ATS. Între timp, UCF s-a împiedicat, pierzând în fața Marinei și având nevoie de un touchdown de ultim moment pentru a învinge o echipă USF fără o victorie FBS în acest sezon.

În întâlnirea inițială dintre acești cavaleri, QB John Rhys Plumlee a dominat Green Wave pe teren, dar suferă de o accidentare a hamstring-ului.

Tulane a primit, de asemenea, un impuls uriaș când antrenorul principal Willie Fritz a confirmat că se va întoarce în sezonul viitor. Așteptați-vă să aibă un plan de joc pentru a-l opri pe Plumlee în aceasta, în timp ce valul verde urcă în fața publicului său de acasă la primul său titlu de conferință din 1998.

Jake Haener Peste 294,5 yarzi de trecere (-114)

Campionatul de Munte Vest este o luptă clasică de atac contra apărare, în timp ce Jake Haener și Fresno State Bulldogs înfruntă Boise State Broncos și apărarea lor de elită.

Haener a fost accidentat la mijlocul sezonului, iar Fresno State părea pierdut. Dar la naiba, arată bine de când s-a întors. De fapt, Bulldogs nu au pierdut, adunând cel puțin 32 de puncte în fiecare meci de la întoarcerea sa.

De asemenea, a aruncat pentru cel puțin 313 de metri de șase ori în cele șapte jocuri complete pe care le-a jucat. Și, în timp ce Boise State are o apărare excelentă, în meciurile sale împotriva echipelor de pasă decente – Oregon State, BYU și Utah State – toate au parcurs cel puțin 292 de metri prin aer.

Nu știu dacă Fresno State reușește supărarea sau chiar acoperă. Dar Haener ar trebui să fie impresionant.

Total echipa LSU sub 16,5 (-105)

Sună ciudat, dar nu există o mulțime de semnificații legate de campionatul SEC în acest sezon. Georgia este o favorită masivă de 17,5 puncte și este probabil încă în playoff-ul de fotbal din colegiu chiar și cu o pierdere.

LSU vine dintr-o pierdere uluitoare în fața Texas A&M săptămâna trecută. Pierderea este a treia din sezon a Tigrilor și chiar și un campionat SEC probabil nu îi va aduce în CFP.

Cea mai mare problemă pentru LSU în aceasta este sănătatea QB Jayden Daniels. A avut performanțe extraordinare împotriva Alabamei, Mississippi și Florida, dar a fost văzut cu o cizmă de mers și mobilitatea este o parte atât de importantă a jocului său.

Dacă nu se poate mișca eficient, ar putea avea probleme împotriva unui front defensiv din Georgia care a fost un punct forte. Georgia și-a intensificat cele mai mari jocuri din acest sezon. Nu mă aștept să se schimbe asta aici.

Total echipe din Carolina de Nord peste 26,5 (-115)

Vorbiți despre un meci care și-a pierdut o parte din strălucire. Clemson Tigers și North Carolina Tar Heels intră în campionatul ACC jucând fotbal prost. Clemson vine dintr-o înfrângere în fața rivalului Carolina de Sud, în timp ce UNC a pierdut meciuri consecutive în fața Georgia Tech și North Carolina State.

Dar Tar Heels și fenomenul QB Drake Maye din primul an ar putea fi într-o poziție bună pentru a reveni. Maye a fost remarcabil cea mai mare parte a sezonului și cel mai bun mod de a ataca această apărare Clemson este cu mingea adâncă. Echipe de pasă precum Carolina de Sud și Wake Forest au reușit să mute mingea prin aer împotriva Tigrilor. Clemson se confruntă și cu răni la nivelul secundar.

Apoi există motivația. Lui Clemson îi pasă atât de mult de un alt titlu ACC? În timp ce o victorie pentru UNC ar însemna primul său campionat ACC în 42 de ani.

Total echipe din Michigan peste 34,5 (-105)

Michigan Wolverines se întâlnește cu Purdue Boilermakers în jocul pentru titlul Big Ten. Este simplu pentru Wolverines, câștigați și sunteți în playoff-ul de fotbal al colegiului.

Cine a fost acest JJ McCarthy? Dacă QB-ul din Michigan joacă ca el împotriva statului Ohio, Purdue nu are prea mult noroc. Boilermakers au o apărare solidă, dar tind să fie uciși prea des cu lovituri din adâncime, având în vedere că nu au jucat o mulțime de echipe bune de pasă.

Cealaltă problemă pentru Boilermakers aici este linia ofensivă a Michiganului. Probabil cel mai bun din fotbalul universitar. Wolverines-ii au pus la punct un front defensiv bun din Ohio State în tranșee și chiar și fără Blake Corum, ar trebui să creeze găuri masive în jocul de alergare.

S-ar putea să nu fie același rahat pe care Wolverines i-au dat lui Iowa în meciul pentru titlu de anul trecut, dar îmi place Michigan față de totalul echipei lor în acesta.

Pagini legate de acest subiect

Add Comment