Green Bay Packers vs Buffalo Bills Predicție, previzualizare și cote

Drumul pentru dezamăgitorii Green Bay Packers nu devine deloc mai ușor duminică, în timp ce călătoresc la Buffalo pentru a înfrunta Buffalo Bills în creștere. Packers au scor 3-4 în acest sezon și au pierdut 3 jocuri consecutive, în timp ce Bills au scor 5-1 și au câștigat 3 jocuri consecutive. Cele două echipe nu au mai jucat din 2018, când Packers au eliminat Bills cu 22-0 la Green Bay ca favoriți cu 8,5 puncte. Dar pentru această înclinare a fotbalului de duminică noapte televizată la nivel național, Bills sunt favoriți cu 11 puncte.

Ambalatorii suferă pierderi mari

A existat o dezamăgire mai mare în acest sezon decât Green Bay Packers? Tampa Bay Buccaneers le-ar putea face greu, dar per total nu au fost buni. Acum se confruntă cu una dintre cele mai bune echipe din NFL într-unul dintre cele mai dificile locuri de jucat, așa că o victorie aici în această săptămână ar fi cu siguranță o surpriză. Packers intră în acest joc după ce au pierdut trei la rând și au căzut cu 3-4. Și a fost o pierdere proastă, deoarece au căzut în fața Commanders cu 23-21, jucând cu fundasul lor de rezervă. Packers au fost favorizați cu 4 puncte.

Packers au fost complet depășiți în timpul posesiei, deoarece Washington a controlat mingea timp de 37 de minute până la aproximativ 23 de minute pentru Green Bay. Și cursele ar trebui să fie unul dintre punctele forte ale Green Bay. Au fost, de asemenea, trecuți cu 364 la 232 și au avut cu 6 mai puține coborâșuri. Aaron Rodgers a fost decent la 23 pentru 35 pentru 194 de yarzi și 2 touchdown-uri fără alegere, dar jocul de alergare a fost inexistent. Aaron Jones a avut 23 de yarzi pe 8 porturi, în timp ce AJ Dillon a avut 15 metri pe 4 porturi. Jones, totuși, a prins 9 pase pentru 53 de metri și 2 touchdown-uri. Allen Lazard a adăugat 6 capturi pentru 55 de metri. Packers ocupă locul 23 în punctele marcate și pe locul 14 la alergările permise. Ei sunt numărul 1 împotriva trecerii, dar pe locul 27 împotriva alergării.

Green Bay are o listă lungă de răni, cea mai mare fiind Rodgers, care este discutabil cu o accidentare la degetul mare. Lazard este rănit și la umăr.

Facturile încep cu piciorul drept

Buffalo Bills a avut o săptămână de revedere săptămâna trecută și a fost bine meritat, deoarece Bills au trecut cu 5-1 în primele șase jocuri. În prezent, ei parcurg o serie de trei victorii consecutive, care include victorii asupra Ravens and Chiefs. Singurul defect al sezonului este o înfrângere cu 21-19 la Miami în săptămâna 3. În ultimul lor meci de acum două săptămâni, ei au câștigat cu 24-20 în fața Chiefs din Kansas City. Josh Allen a avut 27 de 40 pentru 329 de yarzi și 3 touchdown-uri, în timp ce Stefan Diggs a prins 10 pase pentru 148 de metri și un touchdown.

Devin Singletary a adăugat 85 de metri în cursă, precum și 4 prinderi pentru 22 de metri. După victoria Chiefs, mulți consideră că Bills este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună echipă din NFL. Ei sunt pe locul doi la puncte pe joc, cu o medie de 29,3, pe primul loc la yarzi totale și pe primul loc la yarzi prin trecere. Sunt pe locul 16 la yarzi de trecere. De asemenea, sunt primii în apărarea echipei, permițând doar 13,5 puncte pe joc. Ei sunt pe primul loc la yarzi împotriva, pe primul în yarzi împotriva și pe locul 11 ​​la yarzi împotriva. Au o sănătate destul de bună, dar au câțiva jucători lapidați în secundar, inclusiv Xavier Rhodes, care este discutabil.

Cele mai bune pariuri pentru acest joc

Toate pronosticurile sunt făcute cu mult înainte de începerea meciului. Nu pariați pe această alegere înainte de a apela linia de asistență gratuită Winners And Whiners pentru a vă asigura că alegerea este încă una bună.

Apelați 1-213-205-3114 (mesaj înregistrat)

Apelând, sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre și cu Politica de confidențialitate.

Pariul lateral de joc complet

Statutul insider:

Evaluare:


Facturile au toate avantajele în aceasta, nu în ultimul rând că au o săptămână liberă, așa că au avut o săptămână de odihnă și nu au fost nevoiți să călătorească. Au și avantajul de a fi o echipă mult mai bună. Nu am încredere în capacitatea Packers de a muta mingea împotriva unei apărări Bills care este numărul 1 în general și numărul 1 împotriva alergării. Îl vor determina pe Rodgers să arunce mingea și, în anii trecuți, asta a fost întotdeauna ceva ce echipele au vrut să evite, dar Rodgers nu este același Aaron Rodgers și nu va putea să o facă cu succes. Dar apărarea Packers va ține asta suficient de aproape pentru a acoperi. Luați Packers aici pentru a obține punctele.

Pronostic: Green Bay +11

Selecția totală de joc completă

Statutul insider:

Evaluare:


După cum am menționat, nu am încredere în capacitatea Packers de a marca împotriva acestei excelente apărări Bills. Packers nu vor putea să conducă mingea, iar Rodgers va încerca să o forțeze, să arunce pick-uri, probabil să învinovățească pe altcineva și să fie frustrat. Între timp, ofensiva lui Bills va pune suficiente puncte pe tablă pentru a câștiga, dar ei nu își vor atinge media sezonului împotriva apărării de trecere clasată pe locul 1 din NFL. Văd că acest joc se termină ceva de genul 27-17, cu Green Bay strângând puncte de deșeuri întârziate. Dar asta încă nu va fi suficient pentru a depăși totalul. Under bet este 4-1 în ultimele 5 jocuri ale Packers împotriva unei echipe cu un palmares câștigător. Luați cele de mai jos aici.

Pronostic: Sub 47,5

Compus de
Dave Kovaleski, „Dave Kovaleski”

Dave a acoperit fiecare sport major cu pasiune și expertiză pentru publicațiile sportive naționale și suntem foarte bucuroși să-l avem în echipa noastră aici, la Winners & Whiners și StaSalt. Pe lângă faptul că este jurnalist sportiv și parior sportiv, Dave a lucrat și în industria financiară și aduce un ochi critic asupra cifrelor analizei sale despre jocuri. Dave studiază meticulos statisticile pentru a identifica tendințele și a defalca meciurile pentru a găsi cu succes câștigători în NFL, NBA, MLB, colegii și alte sporturi. Nu vei fi dezamăgit să-l urmărești pe Dave zilnic.

Add Comment