Originea sângelui, Matilda The Musical

Sophia Brown în The Witcher: Blood Origin;  Lashana Lynch în Matilda The Musical;  Clark Backo în Letterkenny

Sophia Brown în The Witcher: Origin of Blood; Lashana Lynch intră Mathilde muzicalul; Clark Backo intră Letterkenny
Fotografie: Lilja Jonsdottir/Netflix; Dan Smith/Netflix; Lindsay Sarazin/Hulu

Bun venit la What’s On, selecția noastră săptămânală de emisiuni care trebuie urmărite. Iată ce trebuie să vizionezi de duminică, 25 decembrie până joi, 29 decembrie. Toate orele sunt în Ora de Est. [Note: The weekend edition of What’s On drops on Fridays.]


Grăsimile

The Witcher: Origin of Blood (Netflix, duminică, 3:01 a.m.)

The Witcher: Origin of Blood | Trailer oficial | netflix

Vrajitorul franciza creste cu Originea sângelui, un prequel din patru părți, cu 1.200 de ani înainte de original. Acesta va urmări crearea primului Witcher și evenimentele care au condus la Conjuncția sferelor și va explora civilizația antică elfică înainte de dispariția acesteia. Distribuția îi include pe Sophia Brown, Michelle Yeoh și Lenny Harry. Poti consulta Clubul audiovizualrecenzie aici.


Matilda: musicalul lui Roald Dahl (Netflix, duminică, 3:01 a.m.)

Matilda musicalul de Roald Dahl | Trailer oficial | netflix

Iubitul lui Roald Dahl Mathilde muzicalul primește un alt tratament cinematografic în 2022. Regizat de Matthew Warchus, adaptarea o va urmări pe extraordinara Matilda Wormwood (Alicia Weir), care își folosește inteligența rapidă și imaginația vie pentru a lua atitudine împotriva părinților și a profesorului ei opresivi. Setul include Lashana Lynch, Emma Thompson, Andrea Riseborough, Sindhu Vee și Stephen Graham. Și dacă trebuie să vă pregătiți înainte de a viziona, aici este Clubul audiovizualClasamentul celor mai bune adaptări ale lui Dahl de până acum.


Letterkenny (Hulu, luni, 12:01 a.m.)

Letterkenny Sezonul 11 ​​| Trailer oficial | Hulu

Veneratul sitcom canadian Letterkenny revine pentru al 11-lea sezon pe Hulu. Dezvoltată de Jared Keeso și Jacob Tierney, comedia este plasată într-un oraș rural cu același nume și urmărește un grup de prieteni în timp ce navighează în viață. În noile episoade, locuitorii orașului mic se confruntă cu câini rătăciți, o invazie de influenți, un mister la vânzarea de panificații la biserică și o ligă de bere, printre alte probleme de divertisment.


Comori ascunse

Băiatul, cârtița, vulpea și calul (Apple TV+, duminică, ora 12:01)

Băiatul, cârtița, vulpea și calul — Trailer oficial | AppleTV+

Bazat pe cartea cu același nume a lui Charlie Macksey, scurtmetrajul Băiatul, cârtița, vulpea și calul prezentați-i ilustrațiile animate pline de culoare cu animație desenată manual. Povestea urmărește prietenia neașteptată dintre, ei bine, un băiat, o aluniță, o vulpe și un cal care călătoresc împreună. Distribuția vocală îi include pe Idris Elba, Tom Hollander, Gabriel Byrne și Jude Coward Nicoll.


Sună moașa: special de vacanță (PBS, duminică, ora 21.00)

Sună la moașă: Special de vacanță 2022 – Previzualizare

Populara dramă britanică Cheamă moașa își continuă tradiția de a muta episoadele de vacanță. Amplasat în estul Londrei anilor 1960, seria de cult urmărește un grup de moașe care se luptă cu probleme precum avorturile spontane, nașterea mortii și sărăcia. În cadrul specialului de Crăciun din 2022, moașele se mută în maternitate și sunt încântați să afle identitatea primei lor paciente.


Trădare (Netflix, luni, 3:01 a.m.)

trădare | Trailer oficial | netflix

Charlie Cox încheie un an 2022 grozav cu o emisiune TV nou-nouță. Actorul, care și-a reluat rolul de Daredevil în Ea-Hulk la începutul acestui an regizează noul thriller de spionaj Trădare. În această dramă în cinci părți, el îl joacă pe ofițerul MI6 Adam Lawrence, a cărui întâlnire cu un spion rus îl ajunge din urmă când devine șef interimar al departamentului său. Lui Cox li se vor alătura Oona Chaplin, Ciaran Hinds, Olga Kurylenko și Alex Kingston.


Mai multe lucruri bune

Vir Das: Aterizare (Netflix, luni, 3:01 a.m.)

Aterizare – Vir Das | 26 decembrie | #Pantaloni scurti

În a patra sa specială de stand-up pentru Netflix, intitulată Aterizare, comediantul Vir Das se concentrează asupra reflecției personale și a tulburărilor existențiale prin care a trecut după ce anul trecut a ținut un discurs controversat la Centrul Kennedy despre creșterea și trăirea în „Două Indii”. Das, care a jucat și el Whisky Cavalier și Bula, a primit o nominalizare la Emmy pentru specialul său precedent în 2021.


Chelsea Handler: Revoluție (Netflix, marți, 3:01 a.m.)

Chelsea Handler: Revoluție | Extras oficial | netflix

Chelsea Handler face echipă cu Netflix din nou după ce streamerul și-a anulat talk show-ul în 2017. În specialul de stand-up Revoluţiecare a fost înregistrată în Nashville la începutul acestui an, comediantul vorbește despre alegerea ei de a rămâne fără copii, până acum în timpul pandemiei și despre viziunea ei pentru un viitor în care bărbații nu poartă șlapi.


Cercul (Netflix, miercuri, 3:01 a.m.)

The Circle: Sezonul 5 | Trailer oficial | netflix

Michelle Buteau revine să găzduiască cel de-al cincilea sezon al Cercul. În acest serial reality, concurenții ajung să se cunoască fără a se întâlni personal. Ei comunică printr-o interfață de socializare simulată, prezentându-se în orice mod pe care îl aleg, așa că acesta este priza perfectă pentru oricine iubește somnul. Episoadele vor fi difuzate pe parcursul a patru săptămâni, finalul urmând a fi difuzat pe 18 ianuarie.


Nu pot rata recapitulări

Bun venit la Chippendales (Hulu, marți, 12:01 a.m.)

salcie (Disney+, miercuri, 3:01 a.m.)

căutare mitică (Apple TV+, vineri, ora 12:01)

cai lente (Apple TV+, vineri, ora 12:01, finalul sezonului 2)


Se termină în curând

Ziwe (Showtime, duminică, ora 23:00, finala sezonului 2)

Materialele sale întunecate (HBO, luni, 21:00, finala seriei)

Fleishman are probleme (FX pe Hulu, joi, 12:01 a.m., finalul sezonului 1)

partea de sud (HBO Max, joi, 3:01 a.m., finalul sezonului 3)

Star Trek: Prodigy (Paramount+, joi, 3:01 a.m., finalul sezonului 1)

.

Add Comment